Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@09:41:53 GMT

تعداد کلمات مقاله براي کسب نتيجه در سئو

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۳۳۷۴۵

تعداد کلمات مقاله براي کسب نتيجه در سئو

خبرگزاری آریا- اگر شما کارشناس محتوا باشید، احتمالا قبل از تولید هر محتوا این سوال را خواهید پرسید که، محتوایی که قصد نگارش آن را دارید باید چند کلمه باشد؟ و در بیشتر مواقع هم با این جواب مواجه می شوید: "هرچه بیشتر بهتر"

واقعیت این است که شما در نگارش یک محتوا نباید محدود به تعداد کلمه باشید و معیارهایی مثل مخاطب، موضوع، ساختار محتوا و رسانه محتوا هستند که تعداد کلمات را مشخص می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در این مقاله فرض بر این است که هدف از نگارش و انتشار پست، بهبود رتبه و وضعیت سئو سایت می باشد.

ایده آل ترین مقدار برای یک پست وبلاگ چقدر است؟

بر اساس گفته وب سایت hubspot ایده آل ترین تعداد کلمه برای یک پست وبلاگ در جهت تاثیر مثبت بر روی وضعیت سئو در سال 2020 بین 2100 تا 2400 کلمه می باشد. طبق گفته این وب سایت میانگین 50 مقاله پر بازدید سال 2019 در این وب سایت 2330 کلمه بوده اند.

لینک سازی مناسباستفاده درست از structured data بهینه سازی درست تصاویر و استفاده از متن جایگزین (alt)انتخاب کلمات کلیدی مناسبدستیابی به domain authority بالااستفاده از عکس و فیلم در متندریافت سوشال سیگنال مناسب برای پست وبلاگ چه تعداد کلمه برای دریافت Lead از کاربر مناسب است؟

قبل از اینکه به این بحث بپردازیم اول توضیح دهیم که Lead چیست؟

کلمه LEAD به معنی مدرک است و در اینجا منظور از دریافت lead یعنی اینکه کاربر را متقاعد کنیم تا فرمی را پر کند و اطلاعات خود را در وب سایت ثبت نماید.

متاسفانه همواره تفاوت هایی بین محتوایی که برای وب سایت ترافیک ایجاد می کند با محتوایی که lead (یا کاربر جدید) ایجاد می کند، وجود دارد و یک محتوا نمی تواند هر دو کار را با هم انجام دهد.

معمولا محتواهایی که ترافیک بیشتری ایجاد می کنند توسط بازه بیشتری از مخاطبان جستجو می شود و عمومی تر هستند و مخاطبان آن محتوا ارتباط نزدیکی با کسب و کار شما ندارند. یا به عبارت دیگر جنس این مخاطبان با مخاطبانی که مشتری شما هستند متفاوت است.

وب سایت hubspot در این حوزه نیز 50 تا از پست های وبلاگی که بیشترین lead را در سال 2019 ایجاد کرده اند را بررسی کرده است تا ببیند چه تفاوتی بین طول محتواهایی که بیشترین ترافیک را داشته اند با محتواهایی که بیشترین lead را داشته اند وجود دارد.

بر اساس داده های این سایت ایده آل ترین طول محتوا برای دریافت اطلاعات از کاربر، 2500 کلمه می باشد و طولانی ترین پستی که lead بالایی دریافت کرده است 8197 کلمه بوده است.

در نتیجه اگر هدف شما جمع کردن دیتا از مشتریان می باشد، نوشتن پست های طولانی می تواند به شما کمک کند. از دید کاربران محتوای طولانی تر نشان دهنده دانش و اعتبار بالای شما در آن حوزه می باشد، به ویژه اگر آن محتوا برای مخاطبان خاصی باشد.

هرچه مطلب شما عمق بیشتری داشته باشد و کامل تر باشد، شانس شما برای کسب رتبه توسط گوگل بیشتر می شود. و هرچقدر موضوع پست شما تخصصی تر باشد شانس شما برای تبدیل خوانندگان به مشتری بیشتر خواهد شد.

حداقل طول پست وبلاگ چقدر باید باشد

از نظر فنی، هیچ حداقلی برای طول پست وبلاگ وجود ندارد. اگرچه افرادی که برای طراحی سایت از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کرده اند و افزونه yoast را نصب کرده باشند می دانند که این افزودنه توصیه می کند که پست وبلاگ حداقل 300 کلمه باشد.

همانطور که در بالا بررسی کردیم طبق داده های سایت هاب اسپات، پیشنهاد می شود نوشتن پست های طولانی تر را در دستور کار خود قرار دهید. این کار باعث می شود تا وب سایت شما اعتبار بیشتری نزد موتورهای جستجو دریافت کند و حتی به محتواهای کوتاه تر کمک کند تا رتبه بهتری بگیرند.

طبق گفته Aja Frost مدیر محتوای سایت هاب اسپات، "به طور کلی، کسب رتبه برای محواهای طولانی تر راحت تر می باشد."

هرچند محتواهای طولانی تر، برای سئو و دریافت lead بهتر هستند اما ما نمی گوییم که تک تک محتواهای وبلاگ شما باید بیشتر از 2000 کلمه باشد. اگر شما احساس کردید که با 300 یا 800 یا 1000 کلمه توانسته اید کل موضوع پست خود را پوشش دهید، قطعا ایده آل ترین طول محتوا همان است.

گوگل هرگز برای رتبه بندی تعداد کلمه را نمی شمارد

همواره در نظر داشته باشید که گوگل هرگز تعداد کلمه را برای رتبه بندی سایت ها نمی شمارد.

اینکه طبق تحقیق های هاب اسپات پست هایی که تعداد کلمه بیشتری داشته اند رتبه بهتری گرفته اند نباید شما را گمراه کند و به این موضوع دقت کنید که هاب اسپات یک وب سایت در حوزه آموزش دیجیتال مارکتینگ می باشد و این تحقیق صرفا بر روی محتوای وبلاگ صورت گرفته است.

قطعا نتیجه این تحقیق برای یک وب سایت فروشگاهی متفاوت خواهد بود. هر چند برای بخش وبلاگ همه سایت ها این تحقیق می تواند مورد تایید باشد ولی نمی توان به صورت کلی گفت که اگر می خواهید رتبه بالا و lead بالایی دریافت کنید حتما باید طول محتوای صفحه شما N کلمه باشد.

به جای تمرکز بر روی تعداد کلمه کارهای زیر را انجام دهید

1- نتایج جستجو را در کلمات کلیدی خود بررسی کنید و ببینید در نتایج چه فضای خالی وجود دارد که به آن پرداخت نشده است و شما بر روی آن حوزه کار کنید.

2- خلاقیت به خرج دهید: اکر بتوانید پاسخ سوال مخاطبتان را راحت تر و در دسترس به او بدهید، قطعا رتبه شما بهتر خواهد بود. فرض کنید وب سایتی الف در جواب سوالی 3000 کلمه محتوا بدون هیچ عکسی تولید کرده است.

وب سایت "ب" محتوای 2000 کلمه ای دارد اما در پاسخ سوال مخاطب از تصاویر نیز استفاده کرده است.

و وب سات "ج" فقط محتوای 800 کلمه ای دارد اما با یک ویدیو جذاب، پاسخ سوال را داده است.

قطعا در این سه حالت مخاطب رضایت بیشتری از وب سایت ج دارد. در نتیجه موتور جستجو نیز رتبه بهتری به آن وب سایت خواهد داد.

3- هدف خود را با هدف محتوا و هدف کاربر انطباق دهید.

اگر هدف محتوای شما کمک به کاربران برای حل مساله ای خاص است که پاسخی راحت دارد، احتمالا نیاز به صد ها کلمه برای آن محتوا نخواهید داشت. به عنوان مثال اگر به کاربری که قیمت دلار را جستجو می کند 2000 کلمه محتوا نمایش دهیم قطعا کار درستی نخواهد بود.

به همین ترتیب اگر در تلاش برای حل یک مساله پیچیده هستید و برای حل آن مسائله از تعداد زیادی منابع و اطلاعات استفاده کرده اید که آن ها هم به راحتی در دسترس نیستند و یک پاسخ خیلی خاص را آماده کرده اید، قطعا 2000 و 3000 کلمه برای محتوای شما بسیار کوتاه می باشد.

زمانی که پست وبلاگ شما به صورت کامل و جامع مطلبی را توصیف می کند، کاربران ناخودآگاه به آن مطلب اعتماد می کنند و در ذهن خود آن مطلب را به عنوان یک مرجع در نظر خواهند گرفت.

منبع: زاوش


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کلمات مقاله سئو ایده آل ترین تعداد کلمه طولانی تر پست وبلاگ سایت ها وب سایت بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۳۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسات هیئت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیئت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی مژگان امتیازجو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مهدی شمسایی مهرجان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، شهرام صداقت حور عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، صدیقه میرابوطالبی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سعید کامیابی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، مریم قراچورلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، علی خادمی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و زهره مشکاتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیازجو با مدرک ی تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج‌ها و ستون‌های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه (فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول‌های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل‌های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است. 

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک ی تخصصی شهرسازی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی، ۱۲۷ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ... است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک ی تخصصی شیلات، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و ... است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک ی باغبانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ... و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک ی فیزیک عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک ی جغرافیای طبیعی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک ی مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک ی برق عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک ی تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک ی تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ...، ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اوزونیدیس: رتبه پنجم و هفتم تفاوت ندارد، مهم ساختن تیم است
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • ◄ کاربرد کلمات و عبارات حمل و نقلی در متون و اشعار فارسی
  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • اعضای شورای شهر اصفهان سال گذشته روی چه موضوعاتی بیشتر تمرکز داشتند؟
  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان