Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین صفری، معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران در گفت‌وگو با خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس درباره آخرین اطلاعات نخستین نمایشگاه کتاب مجازی اظهار داشت: با توجه به اینکه نخستین نمایشگاه کتاب مجازی از اول بهمن ماه آغاز می‌شود، از این رو طبق ضوابط و شرایط حضور در آن، ضروری است تعداد کتاب‌های اعلامی ناشران در پنل دقیقا منطبق با موجودی واقعی ناشر باشد، چرا که مشاهده عناوین کتاب‌های خریداری شده در پنل ناشران در ایام نمایشگاه به منزله پرداخت قیمت آن توسط مشتری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه، طبق توافق صورت گرفته در ایام نمایشگاه ماموران شرکت پست جمهوری اسلامی ایران برای تحویل گرفتن کتاب‌ها به ناشران مراجعه می‌کنند و ناشران موظف هستند کتاب‌های خود را به ماموران پست تحویل دهد.  

وی افزود: بی‌توجهی ناشران به این موضوع تخلف محرز محسوب می شود.

* ارسال کتاب‌های نخستین نمایشگاه کتاب مجازی رایگان است

معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران با اشاره به اینکه خریداران، کتاب‌های خریداری‌شده از نمایشگاه را رایگان دریافت می‌کنند و بابت ارسال کتاب هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنند، ادامه داد: نمایشگاه مجازی کتاب تهران در اولین دوره برگزاری با ۲۰ درصد تخفیف و هزینه ارسال رایگان برای خریدار سه مشارکت‌کننده دارد؛ اول خود ناشران سپس، معاونت امور فرهنگی و پست جمهوری اسلامی ایران که برای ناشران فاکتور و هزینه پست زیر ۵۰ هزار تومان و برای خریدار و برای ناشران هزینه را رایگان اعلام کرده است.

* ناشران توجه کنند عدم مطابقت اطلاعات موجودی کتاب‌ها موجب مسدودی پنل خواهد شد

صفری گفت: تاکنون ۱۷۳۰ ناشر تأیید ثبت نام کرده‌اند. اما ناشران حاضر در نمایشگاه توجه داشته باشند که باید موجودی واقعی را اعلام کنند. این مساله پیگیری خواهد شد و برای حضور ناشران در نمایشگاه‌های آتی نیز تاثیرگذار است. مطمئنا اگر سه بار با این مساله مواجه شویم که کتابی اعلام شود و ناشر موجودی نداشته باشد، همان لحظه پنل ناشر مسدود شده و از ادامه حضور او در نمایشگاه جلوگیری می‌شود.

* چند دانشجو، طلبه و استاد دانشگاه برای بن اقدام کرده‌اند؟/ ثبت نام ادامه دارد

وی درباره میزان ثبت نام بن دانشجویی هم گفت: نزدیک به ۹۲ هزار نفر پروفایل خود را تکمیل کرده‌اند و اعتبار به کد ملی آنها تخصیص یافته است؛ از این میان ۷۵۰۰ نفر جز هیات علمی بوده و ۷۹۰۰ نفر طلاب حوزه‌های علمیه و از این تعداد ۷۲۴۳۱ نفر هم دانشجو هستند که اعتبار دریافت کرده‌اند. همچنین فرآیند شارژ بن اعتباری خرید کتاب برای اهالی قلم توسط خانه کتاب و ادبیات ایران انجام می‌شود و یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه دانشجویان و طلاب افزایش ۲۵ درصدی دارد و تا سقف ۲۰۰ هزار تومان برای این گروه اختصاص پیدا کرده که سهم دانشجویان و طلاب ۱۲۰ هزار تومان است و ۸۰ هزار تومان یارانه به آن اختصاص پیدا کرده است. این یارانه برای استادان حوزه و دانشگاه ۴۰۰ هزار تومان است که ۲۰۰ هزار تومان سهم استادان و ۲۰۰ هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و طبق نظام رتبه بندی اهل قلم طبق شاخص‌هایی که برای نظام ارزیابی بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان یارانه اعتباری خرید کتاب برای آن‌ها در نظر گرفته شده است.

* سایت خرید از نمایشگاه کتاب اعلام شد

معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران با اشاره به سایت نمایشگاه کتاب در بخش داخلی و خارجی گفت: علاقه‌مندان می‌توانند از یکم بهمن ماه در بخش داخلی به نشانی www.tehranbookfair.ir و برای بخش بین‌الملل به نشانی www.tehranbookfair.com  مراجعه کرده و خرید کنند. بخش خارجی هم ریالی محاسبه خواهد شد. از این رو در بخش داخلی ۲۰ درصد و بخش خارجی ۵۰ درصد تخفیف اعمال می‌شود.

صفری درباره زمان آغاز فعالیت سایت گفت: همزمان با افتتاحیه نمایشگاه، دسترسی برای مخاطبان نمایشگاه مجازی ایجاد می‌شود. ‌در حال حاضر هم ناشران در مرحله ویرایش اطلاعات هستند که شامل موجودی و قیمت می‌شود.

* تمهید جدید برای وصول سریع کتاب‌ها/ تاکسی‌های اینترنتی به خط شدند

معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران با تاکید بر اینکه پست در تلاش است با همکاری تاکسیرانی و تاکسی‌های آنلاین کتاب‌ها را ارسال کند، ‌گفت: یکی از مهم‌ترین اتفاقات این نمایشگاه، پست است. طی جلسات متفاوت به دستورالعملی واحد رسیدیم. شرکت پست در تمهیدی بدیع قرار است ناشرانی که مرسوله بیشتری دارند از ۵ بامداد با آنها ارتباط بگیرد تاکتاب‌ها سریع ارسال شود. ‌از سوی دیگر برای داخل شهر تهران و سایر شهرها شرکت پست با همکاری تاکسی‌های اینترنتی در تلاش است کتاب‌ها را از این طریق ارسال کند. 

* یک توصیه به ناشران

وی در ادامه با بیان یک مساله مهم تصریح کرد: ناشران حتما پس از اتمام تکمیل پنل پستی یک بار مسیر را از طریق سامانه ارسال کنند تا با واحد پستی ارتباط بگیرند.

* از بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب چه خبر؟

صفری در توضیحی پیرامون حوزه بین‌الملل خاطرنشان کرد: در بخش ناشران خارجی کتاب‌هایی وارد کشور شده است، بنابراین تاکنون ۱۶ ناشر و موزع بالغ بر ۱۸۰ هزار عنوان کتاب را نهایی کرده‌اند و اکنون کتاب‌ها در حال ارزیابی هستند. اما در حوزه بین‌الملل و نمایشگاهی ۱۱۰ شرکت کننده (۳۰ ایرانی و ۸۰ خارجی) از ۲۴ کشور حضور دارند. هر ناشر هم ۱۵ عنوان کتاب را می‌تواند در سامانه بارگذاری کند.

وی در پایان گفت: این نمایشگاه یکم تا ششم بهمن ماه برگزار می‌شود و پیوست بین المللی وجود دارد و کتاب‌های خارجی با ۵۰ درصد تخفیف عرضه می‌شوند.

* شرایط و ضوابط خرید کتاب در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران به شرح زیر است:

۱. در این نمایشگاه، کتاب‌های منتشر شده از سال ۱۳۹۲ تاکنون از سوی ناشران شرکت‌کننده در نمایشگاه عرضه شده است.
۲. سفارش و خرید کتاب به صورت ۲۴ ساعته در ایام نمایشگاه قابل انجام است.
۳. افزودن کتاب به سبد خرید صرفا به معنی رزرو موقت کتاب است و تا زمانی که مبلغ سفارش پرداخت نشود، فرایند خرید تکمیل نخواهد شد.
۴. ضروری است هنگام خرید به مشخصات کتاب اعم از عنوان، ناشر، سال نشر، قیمت و ... دقت کنید، چرا که پس از پرداخت و تکمیل فرآیند خرید، امکان تغییر یا لغو سفارش وجود ندارد.
۵. پیامک‌های مربوط به این نمایشگاه تنها از طریق سرشماره ۳۰۰۰۴۱۴۱ و به صورت یک طرفه و بدون قابلیت دریافت پیام ارسال می‌شود.
۶. به منظور رعایت نکات امنیتی، پرداخت وجه خرید کتاب صرفاً از طریق درگاه‌های داخل سامانه نمایشگاه مجازی معتبر است. هرگونه پرداخت اعم از خرید کتاب یا دریافت مرسوله، خارج از این درگاه‌ها مجاز نیست و مسئولیت آن بر عهده خریدار است. در مواجهه با چنین مواردی به شماره ۹۱۰۰۹۸۹۸-۰۲۱ (پشتیبانی نمایشگاه) اطلاع رسانی شود.
۷. در این نمایشگاه ارسال کتاب توسط ناشر، چه از طریق پست و یا به روش‌های دیگر، برای خریدار رایگان است و خریدار فقط باید مبلغ نهایی خرید کتاب‌ها را طبق سفارش و فاکتور، صرفاً از طریق درگاه‌های سامانه نمایشگاه مجازی پرداخت کند. هرگونه درخواست وجه از خریدار خارج از این روال ممنوع و تخلف است. خریداران در صورت مواجهه با چنین مواردی، مراتب را به شمارۀ ۹۱۰۰۹۸۹۸-۰۲۱ اطلاع دهند.
۸. خریدار موظف به درج نشانی پستی دقیق است و مسئولیت هرگونه خطا در نشانی بر عهده خریدار است.
۹. تغییر نشانی پس از تکمیل فرایند خرید و پرداخت وجه، امکان‌پذیر نیست.
۱۰. امکان تحویل کتاب در اماکن عمومی همچون کافه، کافی نت، رستوران، هتل و مانند آن امکان‌پذیر نیست و لازم است نشانی تحویل، دقیق و قابل استناد باشد.
۱۱. داخل هر بسته ارسالی از سوی ناشر، یک فاکتور شامل کتاب‌های خریداری موجود در آن بسته قرار دارد. 
۱۲. در صورت ارسال کتاب توسط ناشر از طریق شرکت پست کد رهگیری به شماره تماس خریدار پیامک خواهد شد.
۱۳. در صورت ارسال کتاب توسط ناشر از طرق دیگر غیر از شرکت پست، شماره تلفن متصدی ارسال در پنل خریدار قابل مشاهده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از نحوه ثبت‌نام ناشران‌، بن نمایشگاه،‌ سرویس‌های ارسال محصولات و سامانه فروش با سامانه پاسخگویی نمایشگاه مجازی کتاب تهران به شماره ۹۱۰۰۹۸۹۸-۰۲۱ تماس بگیرند. همچنین ارسال پیام از طریق منوی «تماس با ما» فراهم شده است و متقاضیان می‌توانند از طریق منوی «پشتیبانی» در پنل کاربری نیز «تیکت» ارسال کنند.

از ویژگی‌های نمایشگاه مجازی کتاب تهران این است که امکان تخلف توسط ناشرنماها از بین رفته و قابلیت نقد کردن بن‌کارت‌ها وجود ندارد و یارانه اهدا شده به اهالی قلم، دانشجویان، طلاب و استادان دانشگاه صرف خرید کتاب خواهد شد. همچنین امکان فروش کتاب‌های غیر توسط ناشرنماها ممکن نیست و امکان تخلف در نمایشگاه مجازی کتاب برخلاف نمایشگاه فیزیکی از متخلفان سلب شده‌ است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ناشران نمایشگاه کتاب مجازی ثبت نام بن دانشجویان ارسال رایگان حسین صفری نمایشگاه مجازی کتاب تهران نخستین نمایشگاه نمایشگاه کتاب ارسال کتاب هزار تومان توسط ناشر خرید کتاب بین الملل خواهد شد شرکت پست ثبت نام کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۷۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پس از تصویب افزایش مالیات بر ارزش افزوده به ۱۰ درصد در مجلس، سازمان امور مالیاتی خواستار دریافت این مبلغ از تاکسی‌های اینترنتی شده است. اما ۳۰ نماینده مجلس در نامه‌ای به هیئت‌رئیسه، این درخواست را خلاف قانون دانسته و مخالفت خود را با آن اعلام کرده‌اند.

براساس گزارش دیجیاتو، «محمدرضا میرتاج‌الدینی»، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، درباره نامه نمایندگان به هیئت‌رئیسه مجلس در مخالفت با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده، گفت: «بند ۱۲ ماده ۱۲ قانون ارزش افزوده مصوب ۱۳۸۷ درباره معافیت خدمات حمل‌ونقل عمومی مسافری درون و برون شهری، جاده‌ای، ریلی، هوایی و دریایی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده است. در جزء ۱۳ بند «ب» ماده ۹ قانون مالیات بر ارزش افزوده مورخ ۱۴۰۰ نیز این معافیت تثبیت و توسعه‌یافته و درعین‌حال، ارائه خدمات حمل‌ونقل عمومی مسافری از طریق انعقاد قرارداد نیز مشمول بند ۱۲ ماده ۱۲ قانون شناخته‌شده و از پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده معاف است؛ هدف اصلی قانون‌گذار کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده نهایی یعنی مردم در تأمین نیاز حمل‌ونقل به‌عنوان یکی از نیازهای اساسی بوده است.»

این نماینده مجلس افزود: «درحال‌حاضر روزانه نزدیک به ۱۰۰ میلیون سفر درون و برون شهری در کشور صورت می‌گیرد که از این تعداد ۷۰ تا ۷۵ درصد از سفرها توسط خودروهای شخصی است که هیچ‌گونه دستورالعملی نداشته و عملاً تحت نظارت و مدیریت هیچ سازمان و مجموعه‌ای نیست.»

انجام روزانه بیش از ۵ میلیون سفر با تاکسی‌های اینترنتی

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو بیان کرد: «حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد از سفرها از طریق سیستم حمل‌ونقل عمومی از قبیل مترو و اتوبوس است و بین ۵ تا در ۱۰ درصد سفرها نیز از طریق سکوهای تاکسی‌های اینترنتی شامل بیش از ۵ میلیون سفر داخل شهری و بین‌شهری انجام می‌شود.»

میرتاج‌الدینی خاطرنشان کرد: «در این شرایط درصد استفاده مردم از تاکسی‌های اینترنتی به‌دلیل بهره‌بردن این سکوها از هوش مصنوعی، در دسترس و امن‌تر بودن رو به افزایش است. یعنی در عمل با افزایش سهم این بخش، سهم ۷۰ درصدی سفرهای خودروهای شخصی بدون نظارت کاسته شده و به سکوهای اینترنتی افزوده می‌شود که این اتفاق بسیار مثبتی برای مدیریت کلان کشور و توسعه اقتصاد دیجیتال است.»

تحمیل گرانی به ۷۰ میلیون ایرانی

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: «براساس برآورد، بیش از ۷۰ میلیون کاربر فعال از این سکوها بهره‌مند هستند که با عدم اعمال قانون خدمات ارزش افزوده به بیش از ۷۰ میلیون ایرانی به ازای هر سفر اینترنتی هزینه ۱۰ درصدی مالیات بر ارزش افزوده به‌صورت غیرقانونی تحمیل می‌شود که با باعث ایجاد تورم و گرانی به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در سطح کشور و سوق‌دادن مردم به سمت سفر با خودروهای شخصی است و عقب‌گرد کشور درجهت حرکت به سمت توسعه سهم اقتصاد دیجیتال را به‌دنبال دارد.»

او تأکید کرد: «علی‌رغم وجود نص صریح قانون و وجود بخشنامه اختصاصی مبنی بر معافیت تاکسی‌های آنلاین از پرداخت ارزش افزوده توسط مردم، اداره‌های مالیات براساس ابلاغیه جدید به شرکت‌های تاکسی اینترنتی، اقدام به طلب ارزش افزوده از مردم کرده‌اند که مجلس شورای اسلامی با افزایش ۱۰ درصدی تعرفه تاکسی‌های اینترنتی در ازای دریافت غیرقانونی مالیات بر ارزش افزوده توسط سازمان امور مالیاتی، مخالف است.»

طرح سؤال از وزیر اقتصاد

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: «در همین راستا سؤالی از وزیر امور اقتصادی و دارایی مطرح کردیم مبنی بر اینکه عدم اجرای معافیت ارزش افزوده در خدمات حمل‌ونقل در تناقض با نص صریح قوانین و در تعارض با سیاست‌های کلان کشور و برنامه‌های دولت سیزدهم برای کاهش هزینه‌های مردم در بخش نیازهای اساسی دارد لذا با توجه به اینکه در آینده نزدیک با توسعه اقتصاد دیجیتال و زیرساخت‌های هوش مصنوعی در کشور بیشتر سهم سفرها و خدمات حمل‌ونقل درون‌شهری و برون‌شهری در بستر سیستم‌های نوین صورت می پذیرد، توضیحاتی در این خصوص و عدم اجرای قانون توسط سازمان امور مالیاتی به مجلس شورای اسلامی داده شود.»

وی ادامه داد: «وزارت امور اقتصادی و دارایی باید مقررات را در جهت اقتصاد دیجیتال به‌روزرسانی و از ایجاد تورم جلوگیری کند و حمایت از اقتصاد دیجیتال را در دستورکار قرار دهد چرا که حمایت از این حوزه، حمایت از معیشت مردم است و حوزه حمل‌ونقل از اهمیت بسیار بالایی در زندگی مردم برخوردار است و مجلس این افزایش ۱۰ درصدی را خلاف قانون مصوب مجلس سال ۱۳۸۷ در خصوص قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌داند.»

میرتاج‌الدینی تأکید کرد: «دولت باید سعی کند متولی‌ها در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را به یک نهاد کاهش دهد و از ایجاد نهادهای موازی با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حوزه هوش مصنوعی، ارتباطات و فناوری اطلاعات جلوگیری کند چرا که مجلس شورای اسلامی مخالف نهادهای موازی در این حوزه است.»

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901699

دیگر خبرها

  • مخالفت ۳۰ نماینده مجلس با افزایش ۱۰درصدی تعرفه‌های تاکسی‌های اینترنتی!
  • کتاب بنیه فیلمساز را قوی می‌کند/ حتما به نمایشگاه کتاب تهران می‌روم
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • ۳ رمان نوجوان تألیفی پیشنهاد خرید هادی خورشاهیان از نمایشگاه
  • تاکسی بدون خط
  • گزینه عجله ندارم از تپسی حذف شد
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • ارسال گل اینترنتی با 3 کلیک