Web Analytics Made Easy - Statcounter

الهه صالحی: ویروس کرونا این روزها جزو غیرقابل تفکیک تمام اهالی زمین شده و جای خودش را در همه کارها باز کرده است؛ این مهمان ناخوانده باعث ایجاد نیازهای جدیدی در مردم شده است که تا هفت ماه پیش چندان خبری از آنها نبود؛ لوازم مراقب فردی مانند ماسک، الکل، شیلد و دستکش حالا از اصلی‌ترین اقلامی هستند که هر فرد در طول ماه باید برای آنها هزینه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی این اقلام به صنعت فشن هم راه پیدا کرده اند و اخیرا، ماسک جز جدیدی است که در طراحی اغلب کمپانی‌های مطرح فشن دنیا، جا باز کرده است.

اینکه در اوایل شیوع کرونا در سراسر جهان، مردم به دلیل کمبود این اقلام با مشکلاتی در تهیه آنها مواجه بودند، باعث شد تا علاوه بر اینکه شرکت‌های تولید کننده قبلی تولیدات خود را افزایش دهند، شرکت‌ها و تولید کننده‌های جدیدی برای تولید و توزیع این اقلام ایجاد شوند که بسیاری از آنها محصولات خود را به صورت آنلاین عرضه می‌کنند.

۵۰۰۰ سفارشی که مرجوع شدند

در این میان بدیهی است که برخی افراد  سودجو به کلاهبرداری از مردم یا توزیع اقلام تقلبی یا غیربهداشتی اقدام کنند و سلامت مردم را به مخاطره بیندازند. اما روش‌هایی وجود دارد که مردم بدانند باید به کدام فروشندگان اعتماد کنند و اقلام بهداشتی مورد نیاز خود را از آنجا خریداری کنند.

در چند هفته گذشته خبرآنلاین نظراتی را از سمت مردم در خصوص فعالیت یکی از تولیدکنندگان ماسک دریافت کرد که ظاهرا نسبت به فعالیت این شرکت نارضایتی‌هایی داشتند. خبرآنلاین با این شرکت تماس گرفت تا پاسخ این شرکت را در خصوص این مسئله بشنود؛ این شرکت تولید کننده ماسک در گفت‌وگو با خبرآنلاین می‌گوید: حجم سفارشات ما بسیار بالاست و همین باعث شده تا دو خط تلفن ما دائما اشغال باشد و مردم با تاخیر به اپراتور وصل شوند اما علاوه بر این مجموعه ما در دایرکت صفحه اینستاگرام و واتس‍اپ پاسخگوی مشتریان هستند.  

این شرکت دلیل تاخیرهای طولانی مدتی که ارسال سفارشات برخی از مشتریان پیش آمده است را مشکلاتی در اداره پست می‌داند و اضافه می‌کند: ما در اوایل افتتاح این شرکت همه سفارشات را به پست می‌دادیم اما یک سری از سفارشات روزهای اول ما یعنی چیزی در حدود ۲۰۰۰ سفارش را مرجوع کرده اند آن هم نه به این شکل که همان روز مرجوع شود؛ برخی از این سفارشات پس از یک ماه به شرکت ما مرجوع شده اند و ما هنوز هم در اداره پست به دنبال برخی از سفارشاتمان هستیم.  

این شرکت تولید کننده می‌گوید: برخی از سفارشاتی که پست برای ما مرجوع می‌کند به دلیل نامشخصی برخی اطلاعات مشتری‌ها هم از رویشان پاک شده است و ما مجبوریم دوباره بارکد بزنیم و اطلاعات را دوباره وارد کنیم که این پروسه بسیار زمان‌بر است چون پست به طور مثال بعد از دو هفته تازه بسته را مرجوع می‌کند و آماده سازی دوباره در شرکت ما هم سه، چهار روز طول می‌کشد.

این شرکت در پاسخ به این سوال که چه تعداد از سفارش‌های ارسالی با این مشکل مواجه می‌شوند و چطور در آینده قرار است از بروز این مشکل جلوگیری کنند، می‌گوید: ما تا به امروز بیش از ۳۶هزار سفارش داشتیم که از این تعداد چیزی در حدود ۵۰۰۰ سفارش به مشکل خوردند و مرجوع شدند و از همین تعداد ما مشکل ۳۰۰۰ سفارش مرجوعی را حل کرده ایم و حل ۲۰۰۰ سفارش دیگر کمی زمان خواهد برد.ما بعد از بروز این مشکل با پست، از ماه مرداد به بعد برای ارسال سفارشات تهران با پیک بادپا همکاری می‌کنیم.

صلاحیت را از سایت تجهیزات پزشکی استعلام بگیرید

اما مردم چطور باید اعتبار و صلاحیت سایتی که قصد خرید از آن را دارند، بسنجند تا خریدی مطمئن و بهداشتی داشته باشند؟ مرجع رسیدگی و نظارت بر فعالیت و تولید سایت‎های فروش آنلاین اقلام محافظتی کرونا، سایت سازمان تجهیزات پزشکی به آدرس http://imed.ir/ است. مردم پس از ورود به این سایت از طریق بخش استعلام با وارد کردن تولید کننده، وارد کننده یا توزیع کننده مورد نظر خود، متوجه می‌شوند سایت مورد نظر صلاحیت فروش کالا را دارد یا خیر.

این را سازمان تجهیزات پزشکی در خصوص نظارت بر فعالیت شرکت‌های تولید کننده تجهیزات پزشکی می‌گوید و ادامه می‌دهد: اگر سایتی در سامانه ما ثبت نشده باشد، ما با آن شرکت برخورد خواهیم کرد و شهروندان باید قبل از خرید هر کالای پزشکی، مجوز فروشنده را در این سایت استعلام بگیرند و در غیر این صورت نباید خریداری کنند چون خرید از فروشنده غیرمجاز برای خریدار هم تخلف محسوب می‌شود.

شرکت تولید کننده ماسک هم در این رابطه می‌گوید: ما کد مجوزمان را روی بسته‌های ماسک درج می‌کنیم و خریداران ما می‌توانند این کد را در سامانه تجهیزات پزشکی جست‌وجو کنند تا از صحت و اعتبار کار ما اطمینان حاصل کنند.

۴۷۲۳۲

کد خبر 1433959

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک تجهیزات پزشکی تجهیزات پزشکی تولید کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۶۳۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟

به ‌گزارش همشهری آنلاین و به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های دولتی چین گزارش داده اند که او ابتدا با لی چیانگ، نخست‌وزیر چین ملاقات کرده است.

در این دیدار، لی به ماسک گفته است که توسعه تسلا در چین می‌تواند به‌عنوان یک نمونه موفق از همکاری اقتصادی و تجاری میان آمریکا و چین محسوب شود. این درحالی است که خودروساز آمریکایی تأییدیه کلیدی را همزمان با سفر ماسک از سوی یک انجمن خودروسازی چینی دریافت کرده است.

این تأییدیه تصریح کرده که خودروهای مدل ۳ و Y تسلا ازجمله مدل‌هایی هستند که با الزامات امنیت داده چین مطابقت دارند.

۲ منبع جداگانه همچنین به رویترز گفته اند که تسلا با بایدو به توافق رسیده است تا از مجوز نقشه‌برداری غول فناوری چینی برای جمع‌آوری داده‌ها در جاده‌های عمومی چین استفاده کند که آنها چنین موضوعی را یک گام کلیدی برای معرفی FSD یا همان خودران‌های کامل (Full Self-Driving) در این کشور توصیف کرده‌اند.

امنیت و انطباق داده‌ها ازجمله دلایلی بوده است که سازنده خودروهای الکتریکی آمریکایی که ۴سال پیش مستقل‌ترین نسخه نرم‌افزار خودکار (Autopilot) خود را عرضه کرده بود، هنوز نتوانسته است FSD را به‌طور کامل در چین، دومین بازار بزرگ جهان با وجود مشتریان فراوان، در دسترس قرار دهد.

بیشتر بخوانید:

پمپ بنزین روباتیک افتتاح شد | دست‌های‌تان کثیف نمی‌شود!

رگولاتورهای چینی از سال۲۰۲۱، تسلا را ملزم کرده بودند که تمام داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط ناوگان چینی خود در شانگهای را ذخیره کند و این باعث می‌شود، این شرکت قادر به بازگرداندن اطلاعات به ایالات متحده نباشد.

ماسک به‌دنبال دریافت مجوز برای انتقال داده‌های جمع‌آوری شده در کشور به خارج از کشور برای آموزش الگوریتم‌هایی برای فناوری‌های رانندگی خودران است.

کد خبر 848116 برچسب‌ها خودروی برقی ایلان ماسک چین خودرو خودرو مدرن، لوکس و هوشمند شرکت‌ خودروسازی تسلا

دیگر خبرها

  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • پرسپولیس خیال هوادارانش را راحت کرد